Workshop 'Wall art'

Kan jouw schoolmuur of speelplaats wat kleur gebruiken? Neem deel aan het wall art project van MIJNLEUVEN. Een professionele artiest zoekt samen met de leerlingen een leuke plek en maakt een mooi ontwerp. Tijdens de middagpauze gaan ze aan de slag met spuitbussen, verf of stiften.

  • Voor wie: 4de, 5de en 6de jaar secundair onderwijs
  • Prijs: Gratis

Inhoud

Het project helpt leerlingen werken aan een fijne school. Bovendien verkennen ze zo de grens tussen street art en illegale graffiti. Achteraf verschijnt een verslag van het project in het MIJNLEUVEN-magazine.

Hoe inschrijven?

Schrijf je klas in

Over MIJNLEUVEN

MIJNLEUVEN is het het jongerenlabel van de stad. Een van de meest gekende kanalen is het MIJNLEUVEN-magazine, een gratis viermaandelijks magazine voor 12- tot 18-jarigen. Het wordt verdeeld op de Leuvense middelbare scholen en Leuvense locaties.

Het magazine is een ‘voor en door jongeren’-verhaal. Jongeren zijn niet alleen de doelgroep, ze maken het magazine. Jongeren die interesse hebben in redactie, fotografie of illustratie kunnen als vrijwilliger aansluiten bij de MIJNLEUVEN media-crew. Zo bepalen ze mee welke onderwerpen aan bod komen en op welke manier ze worden uitgewerkt. De MIJNLEUVEN media-crew is voor veel jongeren de ideale manier om te groeien in hun passie. Individuele jongeren of leerlingen in klasverband, iedereen krijgt de kans om mee te werken aan het MIJNLEUVEN-magazine.

Heb je een vraag?

Contacteer ons, we helpen je graag verder.

Bel ons

016 27 27 50

Mail ons

info@mijnleuven.be
Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.
Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.