Discussie- en rollenspel 'KRAS' (scholierenparlement)

KRAS is de opvolger van het scholierenparlement. Het is een scherp en snedig discussie- en rollenspel dat jongeren de kans geeft om hun onversneden mening en krasse uitspraken op de wereld los te laten.

  • Voor wie: 3de graad secundair onderwijs
  • Wanneer: Zeven avonden tijdens het schooljaar
  • Prijs: € 15 per leerling + € 75 per school

Programma

  • De deelnemers komen een 7-tal avonden samen met leeftijdsgenoten uit verschillende scholen.
  • Ze debatteren over mondiale thema’s en zoeken in kleine groepen naar oplossingen voor de uitdagingen waar deze wereld voor staat.

Interesse?

Neem contact op met Jelena van MIJNLEUVEN via:

MIJNLEUVEN

mijnleuven

Brusselsestraat 61A
3000 Leuven

KRAS Leuven is een organisatie van Globelink en MIJNLEUVEN.

Over MIJNLEUVEN

MIJNLEUVEN is het het jongerenlabel van de stad. Een van de meest gekende kanalen is het MIJNLEUVEN-magazine, een gratis viermaandelijks magazine voor 12- tot 18-jarigen. Het wordt verdeeld op de Leuvense middelbare scholen en Leuvense locaties.

Het magazine is een ‘voor en door jongeren’-verhaal. Jongeren zijn niet alleen de doelgroep, ze maken het magazine. Jongeren die interesse hebben in redactie, fotografie of illustratie kunnen als vrijwilliger aansluiten bij de MIJNLEUVEN media-crew. Zo bepalen ze mee welke onderwerpen aan bod komen en op welke manier ze worden uitgewerkt. De MIJNLEUVEN media-crew is voor veel jongeren de ideale manier om te groeien in hun passie. Individuele jongeren of leerlingen in klasverband, iedereen krijgt de kans om mee te werken aan het MIJNLEUVEN-magazine.

Heb je een vraag?

Contacteer ons, we helpen je graag verder.

Bel ons

016 27 27 50

Mail ons

info@mijnleuven.be
Je krijgt zo snel mogelijk een antwoord.
Iets fout of onduidelijk op deze pagina? Meld het ons.